Közlemény

Az elmúlt időben a WebHázmester szolgáltatásáról valótlan állítások jelentek meg egy konkurens program üzemeltetőjétől. A MagiCom Kft. és a WebHázmester csapata ezektől az állításoktól elhatárolódik és visszautasítja őket.

A WebHázmester üzemeltetését és fejlesztését a 2001-ben alapított MagiCom Kft. látja el stabil gazdasági háttérrel, megközelítőleg 900 millió+ forintos éves nettó árbevétel mellett. A szoftver fejlesztése és üzemeltetése továbbra is meghatározó stratégiai célja a szervezetnek, így biztosított a folyamatos fejlődés!

A szoftverünk 2013 óta érhető el a korábbi Házmester folytatásaként. A programot azóta is rendszeresen fejlesztjük, az érdeklődőknek évente több alkalommal tartunk bemutatót, ahol megismertetjük a szoftver működését, illetve segítséget nyújtunk a használatában.

A program üzemeltetésén egy komplett csapat dolgozik, senior fejlesztővel, fejlesztőkkel és tesztelőkkel, illetve dedikált ügyfélszolgálattal.

A szolgáltatási csomagunk része a lakók számára webes hozzáférés biztosítása legfontosabb adataikhoz, illetve a közösképviselők számára adminisztrációs felület nyújtása.

Amennyiben minket, vagy a működésünket érintő kérdése lenne, kérjük keressen minket bizalommal!