A Webházmester fejlesztői folytatják a munkát, hogy segítsünk Önnek, kedves közös képviselő, hogy minél kevesebb munkája legyen a rezsicsökkentéssel kapcsolatos információ adással.

rezsicsökkentés A most megjelenő frissítésünkbe újabb funkciót fejlesztettünk, amelyikkel minimális időráfordítással, gyorsabban tud eleget tenni a törvényi kötelezettségeinek.

A frissítés letöltésével egészen egyszerűen tudja elkészíteni a kötelező rezsicsökkentési hirdetményt.
Mindezt úgy érheti el, hogy a bejövő számlák rögzítésénél külön fel tudja vinni, hogy az adott számla a rezsicsökkentésben érintett-e, és ha igen, akkor mekkora volt a megtakarítás összege.

Az így felvitt adatokból a Listák között található hirdetmény készítőben pár kattintással automatikusan elkészül a rezsicsökkentési hirdetmény. (A nyomtatás előtt Ön csak megadja a hirdetmény kifüggesztésének időpontját és az elkészítendő hónapot, minden mást a szoftver automatikusan kiszámol és összegez.)


Az április végén várható frissítésben a korábbi HVG cikkben említett adatközlési kötelezettség (Folytatódik a rezsiháború) teljesítéséhez fogunk segítséget nyújtani.