Már egy éve értesítjük folyamatosan ügyfeleinket arról, hogy tavaly március óta nem adunk ki újabb Házmester licenszeket, 2013 novembere óta nem fejlesztjük a szoftvert, 2015. február végével pedig teljesen megszüntetjük a Házmester szoftver rendszerkövetési szolgáltatását is.


Több telefont is kaptunk azoktól az ügyfeleinktől, akik a Házmester társasházkezelő- és könyvelő szoftverünket használják, hogy mi lesz ezek után az ő szoftverükkel. Ezt követően is használható a Szoftver, meglévő felhasználóink továbbra is változatlanul használhatják a Házmester programot! A support szolgáltatás megszűnése után is minden feltétel nélkül engedélyezett és lehetséges a program használata, új korlátozások nélkül, teljes funkcionalitással. A Házmester program használatának nem feltétele a Webházmester program megvásárlása, csupán egy lehetőség, amivel élhetnek ügyfeleink.


A Házmester support megszüntetésével tehát nem engedjük el ügyfeleink kezét, hiszen helyét folyamatosan átveszi a Webházmester szoftverünk. A két program közti adatáttöltés csupán pár kattintással elvégezhető, amellyel az albetétek alap adatait tudja migrálni a Webházmester szoftverbe.


És hogy miért is ajánljuk a Webházmester szoftverünket az eddig Házmestert használóknak?

 • Mert nem kell az alapadatokat újra felvennie - adatmigrációval 3 lépéssel egyszerűen átemelheti, INGYENESEN!
 • Mert kedvezőbb áron érheti el a Webházmester programot. - Költséghatékony
 • Felhasználóbarát kialakítású - Egyszerű
 • Könnyen kezelhető funkciókkal rendelkezik.
 • A lakók az interneten keresztül tudnak tájékozódni az egyenlegükről. A funkció teljesen ingyenes! 
 • Fejlesztőink több éves tapasztalata minőségbiztosítás!
 • Stabil, megbízható cég áll mögötte.
 • A Webházmester társasházkezelő- és könyvelő szoftvert kollégáink folyamatosan fejlesztik, hogy az aktuális törvényi és adatközlési előírásoknak is könnyedén eleget tudjanak tenni a közös képviselők.


Lehetséges, hogy más szoftverek tulajdonosai felkészültek a Házmester és Webházmester adatbázis adatainak importálására, de mivel fejlesztőink ilyen jellegű megkeresést nem kaptak, ezért nem vállalunk garanciát arra, hogy más programokba történő adatmozgatással minden egyes adat hiánytalanul átmásolható.


Hogy hogyan segítjük ügyfeleinket a Webházmester szoftver használatában?

 • Egy a honlapunkról ingyenesen letölthető program segítségével csupán pár kattintással migrálhatja adatait a Házmester szoftverből a Webházmesterbe!
 • Minden hónap első péntekén ingyenes oktatást tartunk ügyfeleink és leendő ügyfeleink számára. A közel fél napos okítás során lépésről lépésre mutatjuk be a szoftver működését. 
 • Minden hónap utolsó péntekén frissítést adunk ki, melyek során reagálva a folyamatosan változó törvényi és adatkezelési kötelezettségekre újabb és újabb funkciókkal bővül a Webházmester.
 • Heti több napos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ügyfélszolgálatunk távoli asztali eléréssel is segítséget nyújt, így felhasználónk azonnali és hatékony segítségnyújtást kap.


Akik ki szeretnék próbálni a Weházmester szoftverünket, ne habozzon, hiszen 50 albetétig ingyenesen kipróbálható és használható a program minden funkciójával együtt!