2014. június 23-án, hétfőn a parlament elfogadta az időszakos elszámolású ügyleteket érintő, július 1-jétől tervezett áfatörvény módosítások elhalasztását, ennek értelmében 2015. január 1-jétől számíthatnak az ügyfeleink a következő változásokra:

Az áfa törvény 58§-ának januári változása értelmében az időszakos elszámolású ügyletek teljesítés időpontja a fizetési határidő helyett az érintett időszak utolsó napja lesz.

A Házmester és WebHázmester szoftver esetében a bérlőket, a részletfizetési konstrukciót választó, valamint a support és frissítési szolgáltatást megrendelő ügyfelek számlázását fogja érinteni 2015-től. Az eddigi megszokott díjbekérők kiküldését követően előleg számlát, majd az időszak végén a törvényi előírásoknak megfelelően végszámlát fogunk kiállítani, így az eddig megszokott egy helyett kettő számlát fognak kapni az ügyfeleink. A MagiCom Kft. januárig felkészíti a számlázást érintő rendszereit a változásra, valamint elkészíti az érintett ügyfelek szerződésmódosításait is.