Dátum: 2017.02.17.
Verzió: 1.1.0.3


 

Amennyiben szoftverünk használata közben technikai jellegű problémája merül fel, kérheti saját informatikusának segítségét vagy igénybe veheti távsegítség szolgáltatásunkat. Könyvelés technikai kérdésekben sajnos nem áll módunkban közreműködni!

 

Hogyan veheti igénybe szolgáltatásunkat?

Ügyfélszolgálatunkon előre egyeztetett hiba bejelentést követően igényelheti szolgáltatásunkat. Ebben az esetben ügyfélszolgálati munkatársunk felméri a bejelentett hiba súlyosságát, illetve dönt arról, hogy a hiba megfelelően orvosolható-e távsegítség alkalmazásával. Távsegítség használatát kizárólag munkatársunk jóváhagyását követően veheti igénybe.

A szolgáltatás díja 8.500 Ft + Áfa/minden megkezdett óra.

Kérem, vegye figyelembe, hogy a kapcsolat sebessége és a szolgáltatás időtartama nagy mértékben függ az Ön erőforrásaitól is, hogy milyen számítógépet használ, illetve milyen internetkapcsolattal rendelkezik.

 

Működés

Az interneten keresztül kollégánk bejelentkezik az Ön számítógépére. Kollégánk látni fogja az Ön képernyőjét és különböző műveleteket tud elvégezni az Ön számítógépén. Ön a folyamatot végig felügyelheti, a kapcsolatot (ha úgy dönt) bármikor megszakíthatja. A távsegítséghez semmilyen jelszót nem kell elárulnia, a kapcsolat csak addig működik, ameddig Ön engedélyezi. Munkatársunk kizárólag olyan műveletek elvégzésére köteles, amelyek közvetlenül az általunk forgalmazott szoftver működéséhez kapcsolódnak.

Nem vállalunk felelősséget az adatvesztésből, a szoftver használatából, szolgáltatásunk igénybe vételéből, az állási időből az Önnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért.

 

Kapcsolat létrehozása

Kollégánk látni fogja az Ön képernyőjét, ezért a kapcsolat létrehozása előtt zárjon be minden olyan programot, amelyre nincs szüksége, illetve nem szeretné, hogy azt munkatársunk lássa. A két számítógép közötti kapcsolat létrejöttével Ön elismeri, hogy jelen tájékoztató írásunkat elolvasta és annak tartalmával egyet értett.

 

Kapcsolat bontása

Munkatársunk a munka befejeztével bontja a kapcsolatot az Ön számítógépével. Újra kizárólag az Ön ismételt kérésére és kezdeményezésére tud bejelentkezni. A kapcsolat bontását követően a számítógép működésében beállt változásokért felelősséget nem vállalunk!