Önök mondták a programról

 

"Én -úgymond- problémás eset vagyok, eléggé sajátos problémákkal fordultam az ügyfélszolgálathoz. Minden esetben e-mail-en jeleztem a problémámat, és kivétel nélkül mindig 24 órán belül reagáltak rá, és meg is oldották - a WHM működőképessé vált. A hibakezelés részletes, alapos és legfőképpen érthető volt. Egyetlen percig sem éreztem, hogy a szoftver (albetét licensz) megvásárlása után "magamra hagytak volna" a megvásárolt termékkel és problémákkal. Javaslattal nem tudok élni, csak kívánni szeretném, hogy ez a profi háttértámogatás a jövőben is megmaradjon!" - Vida Zoltán (Nominent Kft.)

 

"4-5 programot is kipróbáltam anno, egy drága fizetős program volt hasonló tudású, mint a Házmester (most már Webházmester), de ilyen szuper feltételekkel nincs még egy és ilyen megbízható, precíz ügyfélszolgálattal örülök, hogy Önöket választottam."
"Anno kb.10 évvel ezelőtt kezdtem a társasház kezelést, (amikor is majdnem még írógéppel kellett megírni a különféle dolgokat), jó ez kicsit túlzás, de nagyjából ilyen használni az Excel táblát... Jöttek kezdetleges próbálkozások társasház kezelő programok terén, amivel néha nehezebb volt bármit is elérni, mintha megírtam volna kézzel. Nem adtam fel a keresést jó néhány programot kipróbáltam (egy pár forintnyi tanulópénzt kiadtam rá). Aztán a sorsnak köszönhetően megtaláltam a Házmester programot. Nem felejtem el soha az első bemutató órám és azt, hogy alig vártam, hogy hazaérve feladjam a megrendelést azonnal a program megvételére a képviselő testületemmel egyeztetve. A program bevált és azóta is azt használnám, de … jött egy szebb és modernebb helyette a Webházmester. Ár/érték arányban mindenképp veri a sorstársait mivel INGYENES! :) Kezelése egyszerű! Az ügyfélszolgálata még Ingyenes verzió esetén is a legjobb, legsegítőkészebb és leggyorsabb (még más területek szolgáltatóinál is). Köszönök a Webházmesternek mindent és további sok sikert!"
- Tóth Roland Társasházkezelő/ Közösképviselő

 

"A Webházmester szoftver segítségével áttekinthető módon tudunk információt nyújtani minden ügyfelünk számára. A társasházkezelési tevékenység elsősorban a bizalomról is szól, ezért fontos, hogy az Interneten elérhető online egyenleg segítségével a társasházak tulajdonosai gyakorlatilag valós időben ellenőrizhetik aktuális egyenlegüket." - In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvetítő Kft.

 

"…Nagy örömömre szolgál, hogy végre lehetőség van a netes hozzáféréshez és e-mail küldéshez is. Ezzel minden aggályom elmúlt a programmal kapcsolatban, örülök, hogy Önöket választottam!" - A. Katalin