WHM CLOUD

A legsokoldalúbb társasházkezelés már a Felhőből!

Webházmester FELHŐ szolgáltatása új lehetőséget nyit a társasházkezelésben. A már jól ismert Webházmester minőség már felhő alapon is elérhető. Használja bárhol és bármikor, komolyabb erőforrások nélkül a teljes cégében.

Hagyja, hogy a munka nagyrészét a mi gépeink végezzék!

Miért pont a Webházmester Felhő?

A legsokoldalúbb társasházkezelő szoftvert a WEBHÁZMESTERt egy központi infrastruktúrából biztosítjuk, így levesszük a terhet az Ön válláról a drága és időigényes saját hálózatok fenntartásáról!

Önnek nincs szükséges drága eszközökre és licencekre, biztosítson minden kollégájának a megfelelő jogosultsági szinttel hozzáférést. Számvizsgáló Bizottságnak betekintést adhat már távolról is.

Interaktív lakótájékoztató rendszerünk a KözösKöltség segít mindig friss és aktuális adatokkal ellátni a társasház lakóit! Hagyjon nekik üzenetet, osszon meg a ház számára fontos fájlokat, tartsa őket mindig informáltan!

Ha pedig szükségesnek érzi, értesítse őket a megfelelő témában e-mailben egy kattintással!

Központi adatbázist és szervert biztosítunk, aminek köszönhetően akár 4x gyorsabban is elérheti a szükséges adatait! Védjük és mindig elérhetően tartjuk az adatait. Bízza a rendszeres biztonsági mentéseinket ránk. Már havi 9 Ft/ albetétes áron! Ilyet biztosan nem talál máshol!

Mit tartalmaz a Webházmester Felhő?

  • Használja szabadon a Webházmester minden funkcióját.
  • Központi adatbázist és szervert biztosítunk, aminek köszönhetően akár 4x gyorsabban is elérheti a szükséges adatait.
  • Automatikusan minden nap központilag készítünk biztonsági mentést az adatairól, de természetesen nem vesszük át az irányítást, Ön is bármikor készíthet saját mentést!
  • Az elérhető, mindig legfrissebb programverzió.
  • Telefonos ügyfélszolgálat és távsegítség.
  • KözösKöltség lakótájékoztató rendszer és a hozzá kapcsolódó tárhely! Korlátlan társasházkezelés fájlmegosztás a lakókkal! Minden mobileszközön optimálisan jelenik meg. Nem kell bajlódni az applikációk rendszeres frissítésével, új eszközökkel!
  • Egyedi arculat, használjon saját logót a kimutatásain!
  • Könnyű és gyors WHM „adat költözést”!
  • A havi alapdíjunk mellé 100 albetét kezelését biztosítjuk

Árajánlat

 

A havi előfizetés egységdíja: nettó 100 Ft / albetét / hónap, a szolgáltatási díj az egységdíj és a kezelni kívánt albetétszámok szorzata.

Egyedi árajánlatért kérem írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címekre.
Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és kérdés, kérés esetén készséggel állnak a rendelkezésére!