Tájékoztatás a korona vírus miatti WHM ügyfélszolgálati változásokról

A jelenleg kialakult koronavírus helyzetről, ennek révén pedig a WebHázmester működésével, és ügyfélszolgálati rendjének változásával kapcsolatban szeretnénk tájékoztatást nyújtani. Számunkra legfontosabb ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme, ezért a személyes találkozók számát szeretnénk lecsökkenteni.

Ennek okán a személyes ügyfélfogadásra jelenleg nem tudunk lehetőséget biztosítani, így kérjük Önöket, hogy egyeztetés nélkül ne keressenek fel minket!

A járványügyi helyzet fokozódása miatt, a kollégáink fokozatosan átállnak a teljeskörű otthoni munkavégzésre, így kénytelenek leszünk szüneteltetni a már megszokott vonalas, telefonos ügyfélszolgálatunkat, azonban az elérhetőségünket biztosítani fogjuk, és a program fejlesztése is folytatódik. Az e-mailen keresztül küldött megkereséseiket továbbra is zavartalanul feldolgozzuk!

Köszönjük megértésüket a kialakult helyzetre vonatkozólag, friss információkért kérjük kísérjék figyelemmel a hivatalos tájékoztatást, továbbá a WHM honlapját.